EFTERÅR

EFTERÅR

Betyder ustabilt vejr, og det kan give visse udfordringer for vores REDBACK robotklipper, som du skal tage højde for: 

Overdækning

Sørg for, at maskinens medleverede overdækning er placeret, således at maskinen ikke udsættes for regn under opladning.

Det er vigtigt at overdækning er placeret således at  grøn lampe på ladestation er overdækket.

Rensning af skjold m.v.

Fugtigt græs sætter sig ofte fast i klippeskjold og rotorskive. Det gør maskinen mere tung, og ydeevnen nedsættes. Rengør derfor jævnligt huset og knivrotoren ved hjælp af en skraber, børste samt klud.
Tjek og rens samtidig de 2 ladeanordninger, som sidder på maskinen (de 2 plader, som berører ladestationens fangarme). Der kan sætte sig fugtigt græs ved disse kontakter, hvilket medfører risiko for tæring. 
Sørg også for, at drivhjul samt støttehjul renses for græs.
MEN BRUG ALDRIG VAND!

Regnsensor

Vi har modtaget en del kommentarer vedrørende regnsensoren.
Funktionen er enkel: Hvis der kommer en regnbyge, mens den kører, går den tilbage i stationen og laver først en opstart, når ny tidscyklus påbegyndes.
Den eneste måde, hvorpå man kan undgå denne “stilstand”, er ved at indtaste en ny tidscyklus, når bygen er overstået.

Du kan springe den sædvanlige opstart (med først at køre langs kablet) over, ved følgende: Så snart maskinen har forladt ladestationen og kørt ca. 1,5 m, tryk på stopknappen. Placer derefter maskinen 1 m foran ladestationen på kablet. Tryk samme antal m2 + start. Maskinen kører herefter ind i ladestationen. Herefter begynder den egentlige klipning. Denne fremgangsmåde er især en fordel, såfremt du har mange buske med dryppende grene hængende ud over kablet.

Del dette post